PLUSMONTAGE werkt samen met Otolift en thyssenkrupp Encasa.

logo koninklijke otolift trapliften  logo thyssen krupp

Trapliften

Vanwege de toenemende vergrijzing in Nederland en de wens van vele ouderen en mindervaliden om in staat te zijn om langer in de eigen woning te blijven wonen, blijkt de traplift een belangrijke voorziening. Een voorziening die op bijna elke trap geïnstalleerd kan worden. Of het nu een rechte trap is, een trap met bochten of een tussenbordes, een buitentrap op een spiltrap.

 

Met ruim 25 jaar ervaring in het leveren van producten en diensten om mensen zolang mogelijk zelfstandig thuis te kunnen laten functioneren, begrijpen wij als geen ander dat de aanschaf van een traplift een grote en belangrijke beslissing in uw leven is. Onze adviseurs inventariseren daarom graag samen met u wat de meerwaarde van een traplift voor uw specifieke situatie is. Maak daarom vandaag nog een vrijblijvende afspraak of vraag de gratis brochure aan.

  

Praktische investering

Veel mensen beseffen namelijk niet hoe ‘goedkoop’ en praktisch een traplift is in vergelijking met verhuizen naar een andere woning of een verzorgingshuis. Of wat dacht u van de kosten om uw huis aan te passen. En wat te denken van de gemoedsrust die een traplift uw familieleden biedt omdat u niet alleen zelfstandig, maar ook nog eens veilig thuis kunt blijven wonen in de voor u zo vertrouwde omgeving. Immers, jaarlijks zijn maar liefst 8000 senioren betrokken bij een val van de trap, met een grote kans op ernstig letsel. Een traplift van Pronk ergo is daarom een uitstekende investering die de zorgen van alle betrokkenen wegneemt. Nu en in de toekomst.

 

Een passende traplift voor elk type trap

Binnen ons assortiment van trapliften bieden wij u vijf verschillende typen van trapliften. Van trapliften voor rechte trappen tot trapliften voor trappen met bochten of spiltrappen. Via het onderstaande overzicht vindt u snel de trapliftoplossing die het beste bij u past.

 

 

Wat is een traplift?

Een traplift is een stoel die rijdt over een rail die is bevestigd op de trap of aan de muur. Er zijn geen structurele bouwkundige aanpassingen nodig. De traplift kan gebruikt worden om één persoon naar boven of beneden te brengen. Uiteraard kunt u de stoeltraplift ook gebruiken om de was, boodschappen of andere dingen te vervoeren. Sommige trapliften zijn uitgerust met tal van comfortopties, zoals een draaizitting die wegdraait van de trap, afstandsbedieningen om de traplift te roepen of naar een andere verdieping te sturen. Een traplift kan zowel aan de binnenzijde als ook buitenzijde van uw trap worden geplaatst. Bovendien kunt u uw traplift gewoon op een normaal stopcontact aansluiten.