Sanitair aanpassingen

Heeft u moeite met het gebruik van uw sanitair? Met een kwalitatief goed en op de juiste plaats gemonteerde voorziening maakt u comfortabel en veilig gebruik van bad, douche of toilet. Door fraaie en nuttige aanpassingen worden uw sanitaire ruimtes veiliger, comfortabeler en krijgen ze een luxe uitstraling.

 

 Een greep uit de mogelijke badkamer en toilet aanpassingen:

  • Beugel of handgreep: deze geven u houvast bij bad, douche of toilet. Ook is het met deze producten mogelijk zittend of liggend te douchen.
  • Verstelbare wastafel: deze kunt u op de juiste hoogte zetten. Zo wordt het gebruiksgemak voor kinderen of mensen in een rolstoel verhoogd, terwijl andere gezinsleden er ook gebruik van kunnen maken.
  • Automatische waterkranen: deze openen bij nabijheid van handen, en sluiten bij het wegtrekken van de handen.
  • Automatisch doorspoelen van toilet of urinoir: eventueel kan ook de toiletbril automatisch worden gereinigd.
  • Thermostatische mengkraan voor bad of douche: deze geeft water af van een instelbare temperatuur.

 

Douchewc’s en Douchetoiletten

PLUSMONTAGE is als onderdeel van Pronk ergo de specialist in Nederland op het gebied van douchetoiletten (toilet + bidet in één) en doucheföhntoiletten (toilet + bidet + föhn in één). Met onze innovatieve en functionele producten bent u niet alleen verzekerd van degelijkheid, professionele installatie, maar ook van een goede prijs voor een kwaliteitsproduct. PLUSMONTAGE heeft een ruim assortiment als het gaat om toiletvoorzieningen met was- en droogfunctie. Stuk voor stuk compacte, modern vormgegeven apparaten die eenvoudig op praktisch elk toilet gemonteerd kunnen worden. Zo is er voor elke gebruiker een hygiënische, functionele oplossing. Elke Comfort Seat van PLUSMONTAGE is los verkrijgbaar voor een doe-het- zelf montage. Uiteraard kunnen wij ook voor u de montage verzorgen. U bent dan verzekerd van een professionele installatie en een uitgebreide gebruikersinstructie door onze monteur.