Drempelhulpen

Rolstoel drempelopritten zijn gemaakt om kleine hindernissen overbrugbaar te maken. Ze zijn modulair gebouwd en kunnen daardoor in iedere gewenste vorm geleverd en gelegd worden.

Je kunt een oprit enkel op een kleine drempel plaatsen, maar bijvoorbeeld ook op een volledige galerij. Naast bredere drempelopritten kunnen wij ook een oprijgoot voor bijvoorbeeld fietsen, scootmobielen, rolstoelen of rollators leveren en monteren.

 

Verbeterde toegankelijkheid

Dankzij de modulaire opbouw kunnen we ze in elke vorm leveren en leggen. Het resultaat: verbeterde toegankelijkheid voor mensen met een rolstoel, scootmobiel of rollator. Bij het plaatsen van een drempeloprit op een galerij kunnen we ook een balustradeverhoging monteren, zodat de veiligheid te allen tijde kan worden gegarandeerd.

Vari-Stepp drempel

De VARI-STEPP is een (waterkerende) dorpel / drempel, maar geen obstakel. De VARI-STEPP dorpel kan overal worden toegepast. Met name in natte ruimtes omdat de drempel waterkerend is. De VARI-STEPP drempel is een Nederlands ontwerp en ziet er uit als elke andere drempel. Wordt de VARI-STEPP echter belast, dan veert deze in tot vloerniveau en kan zonder weerstand over de drempel worden gereden.

  • Prima waterkering voor natte ruimtes
  • Rolstoelvriendelijk
  • Voorkomt valpartijen van ouderen
  • Ventilatie onder de deur blijft behouden

De Vari-Stepp is verkrijgbaar als doe-het-zelfpakket en als installatiepakket met monteur.