Elektrisch verstelbare keukens: meer gebruiksgemak

Een verstelbare keuken, ook wel een hoog-/laag keuken genoemd, is een ruim begrip. Zo is het in sommige gevallen voldoende dat alleen het werkblad verstelbaar is of de wandkasten. In andere situaties moet een aangepaste keuken misschien wel gedeeltelijk verstelbaar zijn en gedeeltelijk ook weer niet. Wat u ook verstaat onder ‘verstelbaar’ onze stelregel is dat wij geen beperkingen kennen bij het samenstellen van uw keuken.

Het verstellen van een elektrisch verstelbare keuken kan door middel een afstandsbediening of van drukknoppen. De drukknoppen kunnen geplaatst worden op een door u aangegeven positie. De elektrische keuken wordt uitgevoerd met een automatische afknelbeveiliging, waarmee voorkomen wordt dat uw benen bekneld raken tussen de onderkant van de keuken en uw stoel.

 

Hoog / laag keuken

In een aangepaste keuken die door verschillende mensen wordt gebruikt, zowel staand als zittend, kan het nodig zijn dat de keuken doorlopend in hoogte versteld moet kunnen worden. Dit kan mechanisch door middel van een slinger of elektrisch door middel van drukknoppen of een afstandbediening. Hoog of laag: gemak dient de mens.


Keur aan mogelijkheden

  • Voor het wegwerken van de leidingen en consoles kan een kunststof achterwand geleverd worden, indien gewenst in de kleur van de keuken of het werkblad.
  • Schakelaar voor het bedienen van de afzuigkap in de blende.
  • Pronk ergo biedt ruime keuze uit diverse ergonomische kranen.
  • De keukenmengkraan met lange hendel kan tevens uitgevoerd worden met een uittrekbare douchekop.
  • Door een stopcontact in de blende te plaatsen, is het mogelijk om deze aan de voorzijde van de keuken te gebruiken. Deze optie is een slim alternatief als de gebruiker de stopcontacten in de muur niet kan bereiken.
  • De combimagnetron kan boven de vaatwasser geplaatst worden, zodat deze zich op de juiste hoogte bevindt en de gebruiker er eenvoudig bij kan.

 

Showroom bij u in de buurt

Om, samen met onze cliënten, tot een goed ontwerp en advies te kunnen komen, zijn de showrooms van Pronk ergo royaal en ruim van opzet. Zo kunnen wij bezoekers een goed beeld geven van de mogelijkheden op het gebied van keukens. Die zijn namelijk eindeloos. In de showrooms van Pronk ergo staan verschillende keukens opgesteld, variërend van hoog/laag systemen tot mechanische en elektrische uitvoeringen. Zelfs diagonaal verstelbare keukens en voetenkeukens behoren tot de mogelijkheden.

De uiteindelijke invulling van de keuken, daar gaat u natuurlijk over. Denk aan kleuren, fronten, grepen, materiaalgebruik (composiet, graniet), apparatuur (inbouw, vrijstaand) en ga zo maar door. U bepaalt het allemaal in de showroom. Uw wensen worden direct vertaald naar een ontwerp op maat. U bent van harte uitgenodigd voor een bezoek. Uiteraard zijn onze showrooms goed toegankelijk en beschikken ze over voldoende parkeermogelijkheden.