Kernwaarden PLUSMONTAGE

PLUSMONTAGE is specialist in het verbeteren van de zelfredzaamheid van mensen. Het is ons doel dat onze klanten zich zo veel en zo lang mogelijk kunnen redden in de omgeving waarin zij zich prettig voelen. Onze oplossingen bevinden zich op het vlak van mobiliteit en woongemak. Samen met de klant zoeken wij naar de mogelijkheden die passen bij zijn of haar wensen en persoonlijke situatie. Hierin bestaat geen standaard. Elke situatie is maatwerk. Onze medewerkers zetten elke dag al hun creativiteit in om u een glimlach op het gezicht te bezorgen.

Onze kernwaarden zijn:

 • Afspraak is afspraak
 • Werken met zorg en aandacht voor de klant
 • Vakmanschap

Vertrouwen

Aan de basis van onze dienstverlening ligt vertrouwen. Het vertrouwen van de klant dat wij alles in het werk stellen om hem of haar de best mogelijke oplossing te bieden. Het vertrouwen van de opdrachtgever dat wij onze afspraken nakomen. En ook het vertrouwen van onze collega’s dat zij met trots kunnen zeggen dat zij voor PLUSMONTAGE werken. Hiervoor zetten wij ons 100% in. Uw vertrouwen vertelt ons hoe u de kwaliteit van onze dienstverlening beoordeelt.

PLUSMONTAGE werkt in opdracht van particulieren, gemeenten en instellingen. Voor elk van deze opdrachtgevers hebben wij een benadering die past bij hun specifieke behoeften. Bent u benieuwd naar wat wij voor u te bieden hebben? Wij staan u graag te woord.


Toekomstbestendig

Iedereen wil zo lang mogelijk zelfstandig in zijn of haar vertrouwde omgeving blijven wonen. Kleine ongemakken in huis kunnen dit bemoeilijken. PLUSMONTAGE maakt uw woning toekomstbestendig met praktische aanpassingen. Deze woningaanpassingen zorgen voor meer woongemak, veiligheid en comfort.
PLUSMONTAGE is gespecialiseerd in het aanpassen van woningen. Zij kijken hierbij verder dan uw lichamelijke beperkingen. Uw leefomgeving, uw sociale netwerk en uw dagelijkse bezigheden zijn heel belangrijk in het vinden van de juiste oplossing.

We hebben oog voor details en doen er alles aan om een functionele situatie voor de klant te creëren. Wij maken de woning toekomstbestendig.
Kijkt u eens naar de diverse mogelijkheden voor woningaanpassingen of neem vrijblijvend contact op met onze vestiging voor meer informatie.


Doelgroepen

PLUSMONTAGE voert veelal woningaanpassingen uit in opdracht van gemeenten, instellingen en particulieren. De belangrijkste doelgroepen voor onze dienstverlening zijn:

 • Senioren die zelfstandig wonen als prioriteit hebben. Vaak zijn enkele eenvoudige aanpassingen al toereikend om de veiligheid en zelfstandigheid aanmerkelijk te verbeteren. Hierbij kunt u onder meer denken aan het plaatsen van een wandbeugel bij het toilet of het verwijderen van drempels waarover de bewoner makkelijk kan struikelen.
 • Volwassenen met een fysieke beperking. Wij bieden oplossingen voor mensen met aangeboren afwijkingen en handicaps als gevolg van ongevallen. De aanpassingen die wij aanbrengen zijn erop gericht om optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden die de cliënt nog wel heeft. En dat is meer dan velen denken.
 • Kinderen met een fysieke beperking vormen een speciale groep. Ze groeien, ze ontwikkelen zich en hun mogelijkheden en behoeften veranderen nog voortdurend. Daarom vraagt de aanpassing van de woning voor een gehandicapt kind veel creativiteit en vindingrijkheid. We denken mee met ouders en verzorgers om de bewegingsvrijheid van het kind zo groot mogelijk te maken en de ontwikkeling te stimuleren.

Woningaanpassingen

Voor PLUSMONTAGE is geen woonwens te gek. Alles met betrekking tot het aanpassen van uw huis is bespreekbaar. In het voorgesprek inventariseren wij wat het doel van de woningaanpassing is en welke specifieke wensen u heeft. Wij voeren vrijwel alle mogelijke woningaanpassingen uit. Als voorbeeld noemen wij:

 • Drempelhulpen die uw woning eenvoudig toegankelijk maken. Onze monteurs hebben een drempelhulp binnen een mum van tijd aangelegd. Ook automatische deuropeners, het verhogen van straatwerk en het verbreden van deuren behoren tot de vele mogelijkheden.
 • Sanitaire voorzieningen, zoals verhoogde toiletpotten, douchezitjes, wandbeugels en volledig aangepaste badkamers.
 • Domotica (huisautomatisering) zorgt ervoor dat mensen met een functiebeperking comfortabel en veilig kunnen wonen. Het gebied van domotica is erg breed. Denkt u aan het op afstand bedienen van deuren, ramen en verlichting of automatische alarmering in geval van inbraak, brand of een ongeval van de bewoner.
 • Aan- en verbouwen van woningen, plaatsen van woonunits, aanpassen van keukens, plaatsen van scooterbergingen, etc.

 

Ondersteuning

Wanneer u merkt dat u om bepaalde redenen minder mobiel wordt, kan uw gemeente u hierin ondersteunen door een mobiliteitshulpmiddel aan u in bruikleen te verstrekken. Om een aanvraag hiervoor in te dienen, neemt u contact op met uw gemeente. Hier kunnen zij u de lokaal geldende procedure uitleggen.


Als u een hulpmiddel van de gemeente in bruikleen krijgt, moet u met een aantal zaken rekening houden:

 • Voor een scootmobiel betaalt u veelal een eigen bijdrage. De hoogte hiervan kunt u berekenen op de website van het CAK.
 • De invloed op het soort hulpmiddel dat u in bruikleen krijgt, is zeer beperkt. Wanneer u zelf een hulpmiddel aanschaft is de keuzevrijheid voor u groter.
 • Het indienen van een aanvraag bij de gemeente kan veel tijd en inspanning vergen.