Bedrijfsprofiel PLUSMONTAGE

Visie: integreren techniek en zorg

Techniek en zorg zijn volgens PLUSMONTAGE een goede combinatie. Bij ons worden ze dan ook naadloos geïntegreerd. Technische ervaring en kennis combineren wij met respect voor de gebruikersgroep. Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat woningaanpassingen kunnen betekenen voor mensen met specifieke functiebeperkingen. Ook weten we hoe we respectvol moeten omgaan met de gebruiker en zijn gevoelens. De gebruiker moet immers in technische en functionele zin volledig op de door ons aangebrachte aanpassingen kunnen vertrouwen. Ook voor vragen en uitleg over de werking van de voorziening nemen wij ruimschoots de tijd. Deskundigheid met een glimlach noemen we dat bij PLUSMONTAGE.

Woningaanpassingen met PLUSMONTAGE

Een kwalitatief goede woningaanpassing verbetert de zelfstandigheid en zelfredzaamheid van mensen, in alle leeftijdscategorie├źn, met een functiebeperking. Bij PLUSMONTAGE bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij adviseren en begeleiden particulieren, gemeenten, instellingen, architecten en aannemers bij het (ver)bouwen en installeren van een totaalpakket aan woningaanpassingen. Uiteraard behoort de montage van woningaanpassingen ook tot de mogelijkheden.

Waarom PLUSMONTAGE?

Wij hebben jarenlange ervaring met mensen met specifieke functiebeperkingen en een grote kennis van de markt. Bovendien werken we samen met de bekende gerenommeerde leveranciers van alle denkbare woningaanpassingproducten. Ons hoofddoel: het bevorderen van uw bewegingsvrijheid, veiligheid en zelfredzaamheid.

Heeft u een woningaanpassing nodig? Dan krijgt u te maken met veel vragen:

  • Wat is er allemaal op de markt?
  • Waar moet ik allemaal op letten om tot de beste keuze voor mijn situatie te komen?
  • Kan ik een vergoeding krijgen via mijn gemeente of zorgverzekeraar, en doet de Belastingdienst hier ook nog iets in?
  • Hoe en waar kan ik het beste een woningaanpassing aanvragen?

Wij helpen u graag met het vinden van antwoorden op al deze en meer vragen over woningaanpassingen.