PLUSMONTAGE werkt samen met Otolift en thyssenkrupp Encasa.

logo koninklijke otolift trapliften  logo thyssen krupp

Trapaanpassingen - wat kan PLUSMONTAGE u betekenen?

Trap en traplift - aanpassingen aan uw trap

Traplopen wordt vaak steeds lastiger naar mate u ouder wordt of een beperking heeft. Hoe kunt u dan toch in uw vertrouwde omgeving blijven wonen als uw woning trappen heeft? Aanpassingen aan uw trap, een traplift of een andere type lift kunnen in zo een geval uitkomst bieden.

 

PLUSMONTAGE BV kan een extra trapleuningen of trapspil beugels plaatsen als u nog wel zelfstandig de trap op en af kunt lopen. Ook kunnen wij de treden stroever maken. Als het ondanks deze aanpassingen nog niet lukt om zelfstandig gebruik te maken kunnen wij bijvoorbeeld een traplift leveren en plaatsen. Wij doen dit in samenwerking met alle bekende en gerenommeerde merken van trapliften.

Wij zijn een merkonafhankelijke dealer en kunnen u daarom altijd de meest geschikte oplossing bieden. Dankzij het grote assortiment trapliften kunnen wij een traplift aan beide zijden van de trap leveren. Aan welke kant de traplift het beste gemonteerd kan worden, is afhankelijk van uw specifieke situatie en uw wensen. Dit is dus nooit zonder meer de binnen- of buitenkant van de trap. Hoe ingewikkeld het ook is, onze adviseurs bedenken altijd een oplossing.

Al de door ons geleverde trapliften worden getest en gekeurd door wereldwijd onafhankelijke keuringsinstellingen, zoals de TÜV en het Liftinstituut. De certificaten die wij ontvangen tonen de veiligheid van onze trapliften aan. Na installatie bij u thuis zal de monteur eerst zelf de traplift testen om voor 100% zeker te zijn van de goede werking en veiligheid van uw traplift.

Mocht een traplift voor u niet de juiste oplossing bieden, dan zijn er ook goede alternatieven, bijvoorbeeld de zogenaamde woonhuis liften. U kunt er met rolstoel en al in rijden en zo naar boven en beneden worden gebracht. Vooral voor rolstoelgebruikers die moeite hebben met de transfers is een woonhuislift een goeie oplossing. Omdat u ook spullen mee kunt nemen in de lift, blijft u veel zelfstandiger.

Wij kunnen ook buitentrapliften, platformliften en plateauliften leveren.

Hieronder een korte opsomming van de mogelijkheden:

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief

De electronische nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verzonden.
Hierin brengen wij u op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen, producten en assortiment.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer