Handige informatie

PLUSMONTAGE is als onderdeel van Pronk Ergo BV, specialist op het gebied van woningaanpassingen in de meest brede zin van het woord.

Hoewel gevestigd in de Randstad, zijn wij werkzaam door geheel Nederland en tevens BelgiĆ«. Wij hebben showrooms beschikbaar in Zoetermeer, Halfweg, Eindhoven, Hoogeveen en Sittard. Hier kunt u zich oriĆ«nteren en laten informeren over de vele mogelijkheden, die wij te bieden hebben op het gebied van woningaanpassingen. De vele toepassingen kunt u hier, op onze website vinden.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie, mag u uiteraard altijd contact met ons opnemen via telefoon en/of e-mail.

Levensloopbestendige woning is het overkoepelende begrip voor een woning die geschikt is of eenvoudig geschikt is te maken voor bewoning tot op hoge leeftijd, ook in geval van fysieke handicaps of chronische ziekten van bewoners.

Wmo staat voor Wet maatschappelijke ondersteuning.

De Wet maatschappelijke ondersteuning regelt dat mensen met een beperking de voorzieningen, hulp en ondersteuning krijgen die ze nodig hebben. Het kan gaan om ouderen, gehandicapten of mensen met psychische problemen.

Onze kernwaarden zijn:

  • Afspraak is afspraak
  • Werken met zorg en aandacht voor de klant
  • Vakmanschap

Pgb (persoonsgebonden budget)

Als u zelf wilt bepalen hoe u de hulp krijgt waar u recht op heeft, kunt u gebruikmaken van een persoonsgebonden budget (pgb). Uw gemeente kan u informeren over hoe u een pgb kunt aanvragen. Ook krijgt u van de gemeente informatie over de verantwoording die u achteraf moet afleggen over de uitgaven die u met het pgb heeft gedaan. Uiteraard kan PLUSMONTAGE u bij deze procedure waar nodig begeleiden en ondersteunen.

Trap en traplift - aanpassingen aan uw trap

Traplopen wordt vaak steeds lastiger naar mate u ouder wordt of een beperking heeft. Hoe kunt u dan toch in uw vertrouwde omgeving blijven wonen als uw woning trappen heeft? Aanpassingen aan uw trap, een traplift of een andere type lift kunnen in zo een geval uitkomst bieden.

Aanmelden voor de digitale nieuwsbrief

De electronische nieuwsbrief wordt vier keer per jaar verzonden.
Hierin brengen wij u op de hoogte van onze nieuwe ontwikkelingen, producten en assortiment.

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer